2013. október 28.

Öszidei járkálások

Sok helyen jártam az elmúlt pár napban, de sok hely meg is tréfált. Úgy tűnik, hogy a folyóvizek meghűltek annyira, hogy a kishalak eltűntek, és velük együtt a nagyobbak is. Nem biztos, hogy ez mindenfelé érvényes, de körülbelül erre a következtetésre lehetett jutni a tapasztaltakból.

Hol jártam? Sokfelé. Sión, Dunán, Kácsáson, Bentán, és pár kisebb pataknál is.  A szép idő sokat ígért, és remek is volt, de nem a horgászat szemszögéből. Nem panaszkodom fogtam halacskákat itt is, ott is, de a remélt fogások rendre elmaradtak.
A Velencei-tavi OB-n nem voltam, mert vasárnapra tették, és aznap családi program volt. Szombatra vártam, terveztem, de ismét csak sehol egy email, üzenet. Ismerőstől tudtam meg ezt is.. Nem baj, ez az idei versenyzés már csak ilyen volt.

Kötögetni kezdtem, meg beszerezni a téli időszakhoz az alapanyagokat. Gyűlik szépen..

A Tenkara bot nem akar megérkezni. Ma szóltam az eladónak, hogy nézzen már utána. A Magyar Postával nagyon nem vagyok békében. Hol van még egy olyan vállalkozás, ahol a rábízott értékekkel/küldeményekkel - függetlenül attól, hogy követhetőként adták-e fel - nem tud elszámolni? Ha átveszek valami egy másik szolgáltatótól, akkor ráütök egy vonalkódot, be az adatbázisba és jónapot. Végig el tudok számolni az ügyfélnek, hogy mi épp merre jár.. Nekem parasztvakítás az a válasz, hogy "hát nem követhető küldemény, nem tudjuk merre jár.." Nesze b+, a gyereked kutyád gyógyszerével járj így egyszer. OFF, uff, puff.

0 hozzászólás: