2012. szeptember 29.

Hajnali belassulás

Sokat nem tudok írni erről a reggelről, úgyhogy röviden:

Már a kocsiból, érkezéskor megláttam egy rablást, és a harmadik dobásra jött is egy 25+os balin. Szép tolóhullámos lekövetéssel kapta el a shiner legyet. Viszont akkora locspoccsal jött hozzám, hogy további halakról szó sem lehetett, mindet szétzavarta. Kettőnek a nyomát láttam még a felszínen, ahogy sietve távoznak. Azért próbálkoztam, és pár küsz mellett két sügér is akadt, de a kezemig egyik se jutott el végül.

Kipróbáltam az új szerzeményem Airflo forty plus WF5I zsinór. Hoszzú és nehéz fej, nagyon vékony running line-al. Tényleg nagyot lehet vele dobni, de az inter zsinór használata elsőre nem jött be. Sokszor akadtam a mederben, így az inter nekem leginkább egy lassan süllyedővel volt egyenlő.

Gyakoroltam a dobásokat, próbáltam a hibáimra figyelni, nem annyira a vízre. Hááát, van annyi hibám, hogy... Legalább csak egy lenne, de konvex és konkáv bothegy vezetés, oldalirányú íves eltérések, stb, stb. Az igyekezetem egyetlen eredménye, hogy utána sehogy se akartak menni a normálisabban kinéző loopok, szóval még rosszabb volt mint előtte. Pedig a sügérekre vadászva még büszke is voltam magamra, hogy egész jól betalálok a célzott helyekre. Na mindegy, vagy így marad, vagy javul...

Az idő csodaszép volt, 17° hajnalban, a víz is nagyjából ugyanennyi, és a ~200 centit tartja egy pár napja.

Képek

0 hozzászólás: