2012. május 23.

Kajakra mondom

Néhány szösszenet a net gyöngyszemeiből - kajakos, vízíjárműves témakörben. Persze a komolyság igénye nélkül. Öt percembe került találni ezeket, ami kivételes szerencse (biztos?), így közzéteszem őket:

Nordic walking kajak
TU_FiN – Barnultál már le kondizás közben? Aki járt már konditeremben, bizonyára ismeri az elliptikus gépeket. Ugyanolyan unalmasak, mint a lépcsőzés, de pár percig tudod magad azzal altatni, hogy „most tök más mozgást végzek, mintha lépcsőznék”. Egy biztos, az elliptikus gép használata sokkal egészségesebb, mint elődjéé és ha lenne rá valami mód, hogy edzés közben ne a falat kelljen bámulni, még lehet, hogy ki is próbálnám. Hát kérem, a Müncheni Műszaki Egyetem pár diákja megtalálta ezt a módot.
A TU_FiN egy csónak, melyet a ráépített elliptikus gép segítségével hajtunk. A gép két papucsa egy-egy uszonyhoz csatlakozik, melyek a hajó fara alatt helyezkednek el és függőleges mozgásra képesek, mint ahogy azt búvároknál is láthatjuk, ha mi is búvárok vagyunk. A gépen elvégzett minden egyes lépés egy-egy uszonycsapást eredményez, a hajó stabilitását a folyamatos mozgás szavatolja. ... (továbbiak a linken)
DIY vendéghajós kenu
Eladó! KIS-KATAMARÁN Egy túrakajak és egy szörf-deszka zártszelvénnyel egységgé kapcsolva. - billenés, borulás biztos, - motor rászerelhető, (Merkúri 4-es motorral 20-25Km/h es sebesség elérhető), - evezővel is mozgásba hozható, - utánfutóba erősíthető szállító, kalodával, Irány-ár 120eFt

DIY Katamarán evezős
Sport és horgász célokra alkalmas, testi erővel hajtott katamarán eladó. Biztonságos, haladási iránnyal szemben hajtandó. Megtekinthető, kipróbálható a soroksári dunán. Ár: megállapodás szerint.
DIY Vízibicikli-vitrolás-katamarán Eladó vastestű, katamaarán, egyedi , felújjított, hajócsavarhajtású, vizibicikli, árbóccal, vitorlával. Kb 4m hosszú, 1.2 m széles

0 hozzászólás: